Gran Turismo 5 Hala Tamamlanmadı

09.08.2010 13:11 Alkan Adakaner


 
     Playstation 3'ün belki de en çok beklenen oyunu Gran Turismo 5 yıllardır erteleniyor ve serinin fanatiklerindeki sabırsızlık da giderek artıyor.
 
     Polyphony Digital patronu Kazunori Yamauchi oyunun hala tamamlanmadığını, ama kısa bir süre sonra tamamlanacağını Twitter'dan yaptığı açıklama ile duyurdu. Yamauchi bu yıl oyunun %90'ının tamamlandığını 2 defa duyurmuştu.
 
      2 Kasım'da Amerika'da piyasaya çıkacak olan Gran Turismo 5'in Avrupa çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ama gelecek hafta sonra düzenlenecek olan Almanya'daki Gamescom'da bu tarihin de duyurulması bekleniyor.
 
kaynak  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 22 Dk önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 40 Dk önce The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler