Gran Turismo 5 vs Forza Motorsport 3 (Yapay Zeka)

29.11.2010 20:10 Alkan Adakaner


 
     Gran Turismo 5 ile ilgili oyuncular arasında tartışma devam ediyor ve ortaya çeşitli videolar çıkıyor. Aslında Gran Turismo 5 ile ilgili tartışmaların bu kadar fazla olmasının nedeni bu oyunun bu kadar ünlü olması.
 
    Bir başka ünlü oyun da Microsoft2un Xbox 360'a özel geliştirdiği Forza Motorsport 3 ve iki konsolun taraftarları da Gran Turismo 5 ile Forza Motorsport 3'ü karşılaştırıyor. Şimdiye kadar bir çok grafiksel karşılaştırma yapıldı. Peki ya diğer faktörler?
 
    Aşağıdaki videoda Gran Turismo 5 ile Forza Motorsport 3'ün yapay zekası ilginç bir şekilde karşılaştırılmış. Her iki oyunda da yolun ortasına park edilmiş ve yapay zeka tarafından yönetilen diğer arabalar bakın neler yapmış.
 
    Zorluk seviyesi ile bu tür bir karşılaştırmanın ilgisinin olmadığını belirtelim. Zorluk seviyesine göre yol ortasında giden arabaya çarpma gibi bir şeyin bağlantılı olması zaten beklenemezdi. Yorum sizlerin.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler