Gran Turismo 5'e 500$'lık Direksiyon

06.12.2010 00:44 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Gran Turismo 5, simlasyon severleri ekran başına bağladı. Tabi oyundan tam olarak keyif almak için afili bir direksiyon seti şart. İşte bunu bilen firmalarda yeni ürünlerinin bir bir piyasaya sürmeye devam ediyor.
 
     Thrustmaster firmasının Gran Turismo 5 için geliştirdiği bu direksiyon setinin tam ismi ise daha önce Yamauchi'nin Twitter açıklamasında da belirtildiği gibi T500RS. Direksiyon setinin daha önce uçak simülasyonları için geliştirilen HOTAS Wathog ile aynı teknolojiye sahip olduğu da belirtiliyor. 
 
     İşin asıl dikkat çeken noktası ise manyetik teknolojisi sayesinde çok daha gerçekçi bir sürüş keyfi yaşatan bu direksiyon setinin tam 500$ fiyat etiketi ile satılacağı söyleniyor. Gerçekten iyi bir fiyat.. Şayet bu fiyat ile satılırsa diğer direksiyon setlerinden iyi bir farkı da olması gerekiyor. Direksiyon setinin yılbaşı döneminden sonra çıkış yapması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler