Gran Turismo 5'in Açılış Videosu

09.11.2010 12:34 Ersin Kılıç


     Bir kez daha ertelenmesinden sonra gündeme bomba gibi oturan ve her dakika yeni haberi ile karşılaştığımız Gran Turismo 5'in açılış videosu internete sızdı.
 
     Oyunu oynama şansına erişen bir kullanıcı oyunun açılış videosunu kamerası ile çekmiş. İlginç bir açılışa sahip olan oyunun bu videosunda araçların fabrikadan sokaklara çıkışına daha sonra ise oyunun bir çok özelliğine yer verilmiş. Hava şartları, karting yarışları da bu özelliklerden sadece bir kaçı olarak gözüküyor.
 
     Biz hala kesin bir çıkış tarihi bekleyelim, bazı şanslı oyuncular oyunu oynamaya başlamışlar bile...Oyunun kamera çekimi bu açılış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=1843]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 4 Saat önce Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Paradise VR, 8 Ağustos'ta PS VR2 ve SteamVR'ye Geliyor 6 Saat önce Sanal Gerçeklik Aksiyon Oyunu Brazen Blaze, 18 Temmuz'da SteamVR için Çıkıyor 6 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler