Gran Turismo 5'in İlk Yaması da Çıkıyor

23.11.2010 12:35 Levent Polater

 

gt5

 

 
     Eurogamer'ın raporuna göre Sony, yarın çıkışını yapacak olan Gran Turismo 5 için ilk yamayı çoktan hazırladı bile. Tam 133 MB büyüklüğünde olacağı kaydedilen ilk GT 5 yaması, oyunun online kapısını açıyor.
 
    Böylelikle Gran Turismo 5 sürümü 1.00'dan 1.01'e yükleniyor ve online özellikler oyuna ekleniyor. Güncellemeyi yapmadan online oyun oynamak isteyenler ise bir hata mesajı ile karşılaşacaklar.
 
    5 küsür senedir meraklılarını bekleten Gran Turismo 5, Playstation 3'ün gücünü sonuna dek kullanmaya hazır bir şekilde yarın çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Oyun için kutu açma videosuna buradan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 7 Saat önce God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 8 Saat önce Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler