Gran Turismo 6 PS4 İçin Gelebilir

16.05.2013 00:06 Alkan Adakaner


     Gran Turismo 6 Amerika'daki tatil sezonunda (Ekim-Kasım aylarına denk geliyor ) Playstation 3 için piyasaya çıkacak. Oyuncuların bir kısmı ise oyunun Playstation 4 yerine Playstation 3 için yapılmasından şikayetçi. Şimdi onları umutlandıracak bir haber geldi.
 
    Serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi'nin açıklamalarına göre oyunun Playstation 4 sürümü akıllarının bir köşesinde duruyormuş. Yamauchi bunun için PS3'teki dosyalarımızın PS4 sürümüne transfer edilebilmesi gibi şeyleri de düşünüyormuş.
 
    Yamauchi'nin oyunun Playstation 4 sürümünün onaylamadığını, sadece bunun mümkün olduğunu söylediğini belirtelim. Geliştirici ekip öncelikle oyunun PS3 için piyasaya çıkmasına çalışacakmış. PS4 sürümü daha sonra mümkün olabilir.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 6 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler