Gran Turismo 6'dan İlk Oynanış Videosu Yayınlandı!

15.05.2013 19:18 Talha Aynacı

 
 
   PlayStation Europe, resmi Twitter hesabı üzerinden Gran Turismo 6'yı resmen doğruladı ve ilk videosunu yayınladı. 15. yılını kutlayan ve 70 milyon satan serinin bu yeni ayağı 2013 yılbaşı sezonunda satışa sunulacak.
 
   Yapımın PlayStation 3'e geleceği doğrulanırken, PlayStation 4 hakkında herhangi bir açıklamada bulunulmadı. Yapıma özel olarak mobil cihazlar ve PC üzerinde uygulaması yayınlanacak ve bu sayede sosyal iletişi fonksiyonları arttırılacak.
 
   Gran Turismo 5'de yer alan tüm araba ve pistlerin Gran Turismo 6'da yer alacağı, eklemelerle birlikte 1200'ün üstünde aracın oyunda yer alacağı söyleniyor. Aralarında İngiltere'nin meşhur pisti Silverstone'un da dahil olduğu 7 yeni pistin oyuna eklenmesiyle toplamda 33 pist bulunacak. Yayınlanan ilk tanıtım videosu ve ekran görüntüleri tam karşınızda!
 
Not: Ekran görüntülerine tam çözünürlükte ulaşmak için lütfen üstüne tıklayınız.
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 6 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler