Gran Turismo 6'yı PS3'te Göremeyebiliriz

25.11.2010 02:06 Alkan Adakaner


 
     Uzun süren bekleyiş sona erdi ve Gran Turismo 5 nihayet piyasaya çıktı. 5 yıllık bir bekleyişin ardından acaba konsollardaki her Gran Turismo oyununda bu kadar mı bekleriz derken Polyphony Digital başkanı Kazunori Yamauchi daha önceki açıklamalarında GT 6'nın çok daha kısa sürede piyasaya çıkacağını söylemişti.
 
     Madrid'teki Gran Turismo lansmanında Eurogamer'a konuşan Yamauchi, Gran Turismo 6'nın ne zaman çıkabileceği konusunda emin olmadığını söyledi. Hatta oyunun Playstation 3'e çıkıp çıkmayacağı bile (Playstation 4'ü beklemek zorunda kalabiliriz) belli değilmiş.
 
     Yamauchi açıklamasında şu sözleri kullandı: "10 yıl önce önümüzdeki 3 yılda neler olacağını önceden söylemek daha kolaydı. Günümüzde kimse gelecekte ne olabilir bilemiyor. 3 yıl içinde neler olur bilemiyoruz."
 
    Polyphony Digital, Gran Turismo 5'i her hafta, her ay güncelleyerek geliştirmek istiyor. Firma bir yandan da Gran Turismo 6 üzerindeki çalışmalarına hemen başlar mı bilemiyoruz, ama PS3'ün ömrünün en az 3 yıl daha olduğunu tahmin etmek zor değil. Yani Gran Turismo 6 için vakit var. Tabi Polyphony Digital de elini çabuk tutsa iyi olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler