Gran Turismo Çıkış Tarihi Hakkında

Grafikleri ile dudak uçuklatan oyunun çıkış tarihi hala resmiyet kazanmış değil.
17.08.2009 01:17 Ersin Kılıç

Son dönemlerde iyice yılan hikayesine dönen Gran Turismo 5'in çıkış tarihi hakkında yeni bir detay 1UP sitesinin podcast'ında ortaya çıktı.
 
Podcast'ın ikinci dakikasına yaklaşırken Sony'nin büyük bir oyununun bu sene içerisinde çıkacağı hakkında söyleşiye başlayan 1UP editörleri " ne sürüyorsunuz?" gibi bir cümlede kurunca çıkacak olan oyun hakkında ipucuda vermiş oldular.
 
Zaten sene sonunda çıkması beklenen oyun için çıkan bu yeni söylentilere rağmen Sony'den oyunun çıkışı ile ilgili hala resmi bir açıklama gelmiş değil.
 
1UP'un 14 Ağustos tarihli bu yayınını dinlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler