Gran Turismo Filminden Nissan GT-R Aracı Gran Turismo 7'ye Geliyor

06.08.2023 16:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Polyphony Digital tarafından geliştirilen yarış aksiyon oyunu Gran Turismo 7 için yeni bir güncelleme geliyor. Bu güncelleme içerisinde birçok değişiklik yer alıyor ve öne çıkan yeni bir araç da bulunuyor. Yeni güncellemeyle beraber filmde yer alan Nissan GT-R Nismo GT3 '18 aracı Gran Turismo 7'ye eklenmeyi bekliyor.
 
Güncelleme 7 Ağustos'ta geliyor
 
 
 
Yarış oyunu Gran Turismo 7'nin bir sonraki güncellemesi (1.36) 7 Ağustos yani yarın oyunculara sunulmayı bekliyor. Filmde yer alan Nissan GT-R Nismo GT3 '18 aracı oyunculara ücretsiz olarak veriliyor. Bu aracı tamamen ücretsiz bir şekilde 28 Eylül'e kadar edinebiliyorsunuz. Güncelleme aynı zamanda yeni bir kaplamayı da oyunculara sunuyor.
 
1.36 güncellemesi Nissan GT-R Nismo GT3 '18'in yanı sıra Chevrolet Corvette (C1) ‘58, Maserati MC20 ‘20, Toyota Ambulance Himedic ’21 ve Toyota GR Corolla MORIZO Edition ‘22 araç modellerini oyuna dahil ediyor. 
 
11 Ağustos'ta vizyona girmesi planlanan Gran Turismo filmi, 2011'de GT Academy e-spor turnuvasını kazanan ve şu anda Japon Super GT serisinde yarışan profesyonel yarışçı Jann Mardenborough'nun gerçek hikayesine dayanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler