Grand Theft Auto Remastered Trilogy, Unreal Engine Motorunu Kullanacak

06.10.2021 10:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ı derecelendirdi. Kısa süre önce ise Rockstar Games, yakında çıkacak olan bu yeniden düzenlenmiş üçleme hakkındaki bazı detayları güncelledi ve yeni bilgiler paylaştı.
 
Rockstar Games, temel olarak bu üçlemenin Unreal Engine kullanacağını onayladı. (Rockstar Games Launcher'ın yeni güncellemesi ile bilgiler ortaya çıktı.) Aşağıda görebileceğiniz gibi GTA 3 Unreal, GTA San Andreas Unreal ve GTA Vice City Unreal için string değerleri bulunuyor. Ayrıca bu üçleme “Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ” olarak adlandıracak.
 
 
 
 
 
Görseller GTANet Twitter hesabı tarafından paylaşıldı. Gönderiye ulaşmak için buraya tıklayın.

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler