Grand Theft Auto V, PC için Neden Ertelendi?

13.09.2014 15:29 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz gün duyurulan çıkış tarihi ve yayınlanan video ile serinin konsol tarafındaki hayranlarını mutlu eden Rockstar Games, yaptığı ertelemeyle PC oyuncularını oldukça üzmüştü. Firma oyunu neden ertelediğini açıkladı.
 
"GTA V'in geliştirilmekte olan yeni versiyonu için heyecanlandığınızı gördüğümüze sevindik ve sizinle daha fazla detayı yakın zaman içerisinde paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Biz ayrıca GTA V'in PC için çıkacak olmasına inanılmaz heyecan duyuyoruz, ancak oyunun etkileyici ve iyi göründüğünden emin olmak amacıyla biraz daha geliştirmek için zaman gerekiyor."
 
      Oyuncuların erteleme haberlerinden alıştığı bir şekilde, daha fazla geliştirmek için ertelendiği söylenen Grand Theft Auto V, umarız çıktığında sorunsuz olarak oynanabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 107 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler