Grand Theft Auto V Yine Kasım Ayına Listelendi

02.09.2014 18:43 Tayfun Kumaş

 
     Rockstar Games'in başarılı oyunu Grand Theft Auto V geçtiğimiz sene sadece PS3 ve Xbox 360 için piyasadaki yerini almıştı.

    Bu sene yeniden yapılan Grand Theft Auto V, PS4, Xbox One ve PC için piyasadaki yerini alacak. Geçtiğimiz hafta İngiltere ve Avusturalya'da 14-18 Kasım arasında ön siparişe çıkan oyun, bugün Kuzey Amerika'nın en önemli perakende sitesi Newegg tarafında 18 Kasım olarak ön siparişe açıldı.

    Aşağıdaki görselde göreceğiniz gibi oyun şu an Amerika'da da 18 Kasım olarak listelendi. Üç farklı ülkenin, üçü de ortak tarihlerde ön siparişi açtıklarına göre Grand Theft Auto V'in 18 Kasım 2014/Salı günü piyasada olması muhtemelen gerçek olacak. Rockstar Games, konuyla ilgili olarak sessizliğini halen koruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler