Grashopper'ın Yeni Oyunu: Sine Mora

Oyunun logosu da oldukça ilginç.
03.08.2011 18:31 Ersin Kılıç

 
     Son olarak Shadows of the Damned ile karşımıza çıkan ve şu sıralar Lollipop Chainsaw ile uğraşan Grashopper Manufacture'un yeni projesi belli oldu. Firmanın Digital Reality ortaklığı ile geliştirdiği Sine Mora için ilk video yayınlandı.
 
      PSN ve Xbox Live üzerinden indirilebilir olarak oyunculara sunulacak olan oyunda Akira Yamaoka'nın da yer aldığını hatırlatalım. oyunun ilk videosuna baktığımızda ise açıkçası pek birşeyin belli olmadığını görüyoruz. Daha çok hikayeye odaklanılan bu videoda denizin altı ve açık alanlar gözüküyor. Videoda ayrıca "Ne kadar zamanınız kaldığını bilseniz, tam olarak ne yapardınız" sloganı dikkat çekiyor.
 
      Lazer saldırısı yapan robotun gözüktüğü sahneye bakacak olur isek oyunun eski tarz Shot-em up benzeri bir oyun olabileceğini tahmin ediyorum. Kış aylarında çıkışını yapacak oyunun ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sine Mora Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Digital Reality Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 1 Saat önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler