Grasshopper da Yeni Nesile Göz Kırptı

No More Heroes firmanın en popüler oyunlarından biri
06.04.2013 10:33 Alkan Adakaner


     Bir süre önce GungHo Online Entertainment'e satılan Grasshopper Manufecture'ın anlaşılan yeni nesil bir oyun üzerinde çalışıyor. Goichi Suda, Famitsu dergisinin yeni sayısında bu oyunlarının açıklanacağını söyledi.
 
     Sadece konsollar için geliştirilen bu oyunun muhtemelen yeni nesil için düşünüldüğünü vurgulayan yetkililer bu oyunda Unreal Engine'i kullanacaklarını da vurguluyorlar. Buna rağmen Unreal Engine 3 mü, yoksa Unreal Engine 4 mü kullanacaklarını açıklamadılar. Bunun nedeni ise oyunun platformlarının da bir bakıma netleşecek olmasıymış.
 
     Muhtemelen Grasshopper Unreal Engine 4 ile yeni nesil için bir oyun geliştiriyor. Firmanın şu an Killer is Dead adlı oyunu PS3 ve Xbox 360 için geliştirdiğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler