Gravity Rush Remastered ve Gravity Rush 2, PlayStation 4'e Özel Olarak Duyuruldu

15.09.2015 14:08 Ömür Gencer


      Sony, 2012 yılında PlayStation Vita'ya özel olarak çıkan Gravity Rush'ın devam oyunu Gravity Rush 2'yi PlayStation 4'e özel olarak duyurdu. Üstelik serinin ilk oyunu Gravity Rush da PlayStation 4 konsolunda yerini alacak.
 
      Gravity Rush 2'de ana karakterimiz Kat, yerçekimini kontrol etme gücüyle tekrar karşımıza çıkacak. Şimdilik yapım hakkında daha fazla bilgi verilmese de yapımcı ekip oyunun 2016 yılında çıkacağını söylüyor. 
 
       İlk Gravity Rush oyunu ise PS4'e 10 Aralık'ta gelecek. Oyunun PS4'e aktarımı daha önce Flower, God of War Collection, Ico & Shadow of the Colossus Collection ve şu sıralarda Uncharted: The Nathan Drake Collection'ı PS4'e getiren ekip Bluepoint Games üstlenecek. Gravity Rush için çıkmış olan üç DLC de oyunun PS4 sürümünde yer alacak.
 
       Sony, oyun hakkında "Seriye yeniyseniz veya deneyimi tekrar yaşamak istiyorsanız Gravity Rush Remastered'ı deneyim etmek için harika bir fırsat." yorumunda bulundu. Gravity Rush Remastered için yayınlanan ekran görüntülerine ve Gravity Rush 2'nin (Japonya'daki ismi Gravity Daze) duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gravity Rush Platformlar: VITA PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 16 Dk önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 44 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler