GreedFall'dan 13 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

28.08.2019 20:07 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Focus Home Interactive'in geliştiriciliğini ise Spiders'ın yaptığı GreedFall'dan 13 dakikalık yeni oynanış videosu paylaşıldı. GreedFall; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 10 Eylül'de piyasaya sürülecek. Bahsi geçen oynanış videosunu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
GreedFall'da topraklarınızı büyük bir hastalıktan kurtarmak ve tedavi arayışı için terk edip büyü, zenginlik gizem ve fantastik yaratıklarla dolu olan bir adaya doğru yola çıkıyorsunuz. Fakat burada da kendinizi istilacı göçmenler ile doğaüstü muhafızlar tarafından korunan yerliler arasında sürekli artan gerilimlerin ortasında buluyorsunuz.

Yol boyunca çok sayıda görevde ilerleme kaydedebilir ve başarılı olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşma şekliniz ve karakterinizi nasıl geliştireceğiniz seçimlerinize bağlıdır ve savaş, diplomasi ya da kandırmadan yararlanabilirsiniz. GreedFall adası yaşayan, sürekli gelişen bir dünyadır. Görünüşte önemsiz gibi duran seçimlerden en önemli siyasi kararlara kadar tüm eylemleriniz süreci etkileyecek ve nihayetinde hikayenizi şekillendirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GreedFall Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Spiders Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler