Green Hell'in Satış Sayısı Açıklandı

17.01.2020 13:32 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Creepy Jar'ın yaptığı hikayeli hayatta kalma oyunu Green Hell'in satış sayısı açıklandı. Oyunun zaten iyi bir başarı yakaladığı daha öncesinde açıklanmıştı. 
 
Son açıklanan verilere göre oyun şu anda Steam'de 610.000'in üzerinde oyuncunun istek listesinde bulunuyor. Ayrıca oyun erken erişime açıldığından bu yana 360.000 kopya satmış. Oyun tam sürümü ise 5 Eylül'de yayınlandı. 
 
Geliştirici ekip bu sayıların yeni eklenen içerikler ile birlikte çok daha fazla artacağına inanıyor. Oyun şu anda Steam'de erişilebilir durumda. Bu yıl içerisinde de Xbox One ve PlayStation 4'e gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Green Hell Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Creepy Jar Dağıtıcısı: Creepy Jar Tür: Survival Çıkış Tarihi: 5 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler