Green Lantern'in Tanıtım Videosu Yayınlandı

15.04.2011 14:26 Ersin Kılıç


     Bill Finger ve Martin Nodell tarafından yaratılan ve ilk olarak 1940 yılında All-American Comics'in 16. sayısında ortaya çıkan Green Lantern, DC Comics'in en bilinen süper kahramanlarından birisi. Daha sonra 1941 yılında kendi serisine kavuşan Green Lantern, birçok süper kahramanda olduğu gibi beyaz perdede de seyircilerin karşısına çıkıyor. Filmi ile birlikte daha popüler bir hale gelecek olan Green Lantern, video oyunu ile de evlerimize konuk olacak.

      Green Lantern: Rise of the Manhunters, film ile paralel bir işleyişe sahip olsa da ekstra mekan ve hikaye ayrımlarına da sahip. Elindeki özel yüzük sayesinde nesneleri uçurabilen ve yaydığı ışınlara dilediği şekli verebilen Green Lantern'in bu özelliklerini oyunda da dilediğimiz gibi kullanabileceğiz. Yapılan kombolara göre farklı özellikleri ard arda sıralayan Green Lantern, "Işık sizsiniz" sloganı ile oyuncuları selamlıyor.

      Nintendo 3DS dışında PS3 ve Xbox 360 versiyonları ile de 3D desteğini sunan oyunun bu versiyonlarında anaglyphicve klasik sterio 3D imkanları bulunuyor. PS3 ve Xbox 360 sürümü Double Helix Games tarafından yapılan oyunun Wii, DS ve 3DS versiyonları ise Griptonite Games'e emanet edilmiş.
 
     Tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Green Lantern: Rise of the Manhunters Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler