Green Man Gaming'te Telltale Oyunları Dev İndirim

The Walking Dead tam anlamıyla harika bir oyundu
18.05.2013 08:48 Alkan Adakaner


     Dijital satış servislerinin yaygınlaşması sayesinde PC kullanıcıları oldukça uygun fiyatlara oyun satın alma şansı yakalıyorlar. Şu sıralar herkesin gözdesi Steam olsa da Green Man Gaming gibi siteler de oldukça iyi kampanyalar düzeliyorlar.
 
     Son olarak Green Man Gaming'in kütüphanesine Telltale Games'in oyunları da katıldı. Üstelik bu katılımı kutlamak amacıyla %75'e varan büyük indirimler de yapıldı. Örneğin son dönemlerin en başarı oyunlarından The Walking Dead'i sadece 9.99 dolara satın alabilirsiniz. Aynı oyunun şu anki Steam fiyatı ise 24.99 dolar görünüyor.
 
     Green Man Gaming'in Telltale oyunları sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. İndirimde olan oyunların isimleri ise şu şekilde: Back to the Future, Hector: Badge of Carnage, Jurassic Park: The Game, Poker Night 2, Puzzle Agent, Sam & Max, Tales of Monkey Island ve The Walking Dead.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 51 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler