Grid : Reloaded PS3'e Geliyor

10.03.2010 16:46 Ersin Kılıç


 
     Farklı türlerde bir çok oyuna sahip olan Codemasters firmasının geçtiğimiz dönemlerde çıkan en iddialı oyunlarından biri olan Race Driver Grid, yeni esktraları ile birlikte PS3 için bir kez daha geliyor.
 
     Bir çok yeni araç ve yarış pistine sahip olacak Race Driver Grid : Reloaded için dağıtılan basıl bülteni ise şu şekilde ;
 
BAFTA ödüllü Race Driver: GRID™’in özel Platinyum versiyonu PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi için piyasada olacak. Race Driver: GRID™ Reloaded ismindeki oyun, oyunculara indirilebilir içerik sunarak bu heyecan dolu yarış deneyimine ekstra içerik de sağlayacak.

Race Driver: GRID yarış oyunlarına yeniden heyecan kazandıran, milyonun üzerinde satmış, başarılı bir yarış oyunudur. Yeni ve klasik bir çok güçlü araba içeren oyunda oyuncular pist, yol ve şehir etkinliklerinde yarışmak üzere üç kıtada yolculuklar yapacaklar. Race Driver: GRID Reloaded ile birlikte gelen iki DLC kodu sayesinde oyuna 18 araba, yeni çokluoyuncu modları ve yeni bir pist ekleyen ‘Prestige’ ve ‘8-ball’ DLC paketlerini indirebileceksiniz.

Yeni Prestige Paketi oyuna efsanevi Avustralya Bathurst pistinin yanı sıra Ferrari F430 GTC, Bugatti Veyron ve Ferrari F575 GTC gibi dünyanın en çok arzu edilen 10 arabasını da ekliyor. Oyuncular ayrıca Mercedes SLR McLaren 722, Lotus 2-Eleven, Lamborghini Gallardo GT, Mazda Furai, Jaguar XKR GT3, Honda Integra Type-R (DC5) ve Lamborghini Gallardo LP560-4’ün de direksiyonlarının başına geçebilecekler.

8 Ball Paketi ise oyuna Yarış Günü modunda ve online yarışlarda kullanılabilecek, yüksek performanslı sekiz araba ekliyor. Bu yeni arabalar şöyle: McLaren F1 GTR, TVR Cerbera Speed 12, Mitsubishi Lancer Evolution X, Honda S2000, Nissan GT-R (S-G2008), VW Nardo, Pontiac Firebird ve Volvo C30. 8 Ball Paketi ayrıca Race Driver: GRID’de bulunan pistlerde yarışmak üzere oyuna iki de yeni çokluoyuncu etkinliği ekliyor.

PAL bölgelerindeki ve Kuzey Amerika’daki Race Driver: GRID oyuncuları Prestige Paketini 11 Mart’tan itibaren PLAYSTATION® Network üzerinden temin edebilecekler. 8 Ball Peketi ise PLAYSTATION Network ve Xbox LIVE® Marketplace yoluyla daha önceden piyasaya sürülmüştü. Tüm bu indirilebilir içerikleri oynayabilmek için Race Driver: GRID gerekmektedir.

Race Driver: GRID Reloaded PAL bölgelerinde, İngiltere’de ve en kısa zamanda da PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi için piyasada olacak. Haberler, ekran görüntüleri ve videolar için www.racedrivergridgame.com adresini kullanabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Race Driver: Grid Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler