GrimGrimoire OnceMore, PS5, PS4 ve Switch için Batıya Geliyor

07.09.2022 22:53 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Nippon Ichi Software ve geliştirici Vanillaware, 2023 senesinde batıda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için GrimGrimoire OnceMore'u piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Ayrıca Vanillaware tarafından geliştirilen oyun, 28 Temmuz'da Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürüldü.  
 
GrimGrimoire, ilk olarak 12 Nisan 2007'de Japonya'da PlayStation 2 için ardından 26 Haziran'da Kuzey Amerika ve 28 Eylül'de Avrupa için piyasaya sürülen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.

Remaster sürümü, oyuna yeni büyü sistemini dahil edecek. Yüksek çözünürlüklü grafiklere ve geniş ekran desteğine sahip olacak. Oyunun zor modu orijinalinden daha zorlu olacak. Ek olarak yeni beceri sistemi bulunacak. Bunun yanı sıra çizimlerin keyfini çıkarabileceğiniz galeri modu yer alacak.
 
Çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 2 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 3 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 3 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler