Grim Dawn'ın Geliştiricisi Farthest Frontier Adlı Strateji Oyunu üzerinde Çalışıyor

01.03.2022 12:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Grim Dawn'ın arkasındaki ekip Crate Entertainment, şu anda Farthest Frontier adlı yeni bir gerçek zamanlı strateji oyunu üzerinde çalışıyor. Ekip, bu duyuruyu kutlamak için yeni bir oyun fragmanı yayınladı.
 
Farthest Frontier'de oyuncular, vahşi doğada bir kasaba kuracak, insanlarını koruyacak ve onlara rehberlik edecek. Oyuncular hayatta kalmak için hammadde toplayacak, avlanacak, balık tutacak ve çiftçilik yapacak. Ek olarak, dış tehditlere karşı hayatta kalmak için ticaret yapabileceksiniz.
 
Oyun bu yıl Steam'de Erken Erişim sürümünde yayınlanacak ve 4-8 ay boyunca Erken Erişim'de kalacak. Bu Erken Erişim sürümü, temel oyun sistemlerine ve özelliklere sahip olacak. Ayrıca, 10+ saat oyun süresini oyunculara sunacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1044720/Farthest_Frontier/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Farthest Frontıer Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 13 Dk önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler