Grim Guardians: Demon Purge için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

11.08.2022 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
IGN Japan, Shinobu Kamizono ve Maya Kamizono'nun başrollerini paylaştığı Grim Guardians: Demon Purge'ün 17 dakikalık bir oynanış videosunu yayınladı. Inti Creates tarafından geliştirilen Grim Guardians: Demon Purge, 2D aksiyon platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Grim Guardians, okullarını tehlikeden kurtarmaya çalışan iblis avcıları şeklinde iki oynanabilir karaktere (kız kardeşler) sahip olacak: Shinobu Kamizono ve Maya Kamizono. Bu iki karakter kalenin farklı zorlukları ve büyük düşmanları arasında savaşmak için farklı yeteneklerini kullanmalıdır. Oyun ayrıca 2 oyunculu eş zamanlı co-op ve oyunun zorluğunu değiştirmek gibi birçok seçeneğe sahiptir. 
 
Grim Guardians: Demon Purge PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için geliştiriliyor. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler