Grisaia: Phantom Trigger 07 ve Grisaia: Phantom Trigger 08 Switch'e Geliyor

09.11.2022 17:20 Umut Tandoğan

 
 
Weekly Famitsu'nun son sayısında, Aralık ayında Nintendo eShop üzerinden Switch için Grisaia: Phantom Trigger 07'yi ve ardından Grisaia: Phantom Trigger 08'i Şubat 2023'te yayınlanacağı açıklandı.
Her iki oyun da şu anda Steam üzerinden PC için mevcut.
 
Grisaia: Phantom Trigger 07 Oyun Açıklaması 
 
Günlük hayat değişmeden devam ederken, kızlar sessizce dişlerini keskinleştirmeye devam ederler. Kılıcını tekrar eline alan Haruto bile kaçınılmaz bir hesaplaşmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Yankılanan sesler onlara çok uzaklardan sesleniyor. 

Grisaia: Phantom Trigger 08 Oyun Açıklaması
 
Sonunda, topyekün bir savaş kapıda.
Dini örgüt olan TFA'ya karşı savaş, CIRS ve SORD'un tüm birliklerini TFA'nın kalesine göndermeye hazırlanmasıyla son aşamasına girdi.
Savaş alanı kısa sürede tam bir kaosa dönüşür. Kara yağmur yağıyor, siviller suya muhtaç hale geliyor. Dost ve düşmana ateş ediliyor. Siperler bile TFA'nın kullandığı uçaksavar silahlarından, kızların işgal etmekle görevlendirildiği muharebe alanını bombalayan patlamalardan güvende değil. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 4 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler