Ground Zeroes, Gizlilik Simülasyonuna Giriş

29.12.2013 08:57 Alkan Adakaner


     Oyun dünyasının en kaliteli serilerinden biri olan Metal Gear Solid'in iki macerası şu an için yapım aşamasında. Bunlardan Ground Zeroes ilk olarak boy gösterecek. Daha sonra ise The Phantom Pain adlı oyunla karşılaşacağız. Hideo Kojima, Ground Zeroes'un iyi anlaşılması için ve iki oyun arasındaki farkı vurgulamak için yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor.
 
    "MGS: Ground Zeroes, hem MGS V: The Phantom Pain'in  hikayesine giriş, hem de yeni MGS'nin gizlilik simülasyonuna geçişi için bir rehber niteliğinde"
 
    "Ground Zeroes, The Phantom Pain ile karşılaştırıldığında 100'lerce kat daha küçük bir dünyaya sahip; ama yine de her iki oyun farklı zaman dilimlerinde geçiyor"
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler