Grounded 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

13.02.2022 16:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Obsidian Entertainment Twitter üzerinden, hayatta kalma oyunu Grounded'ın Temmuz 2020'de Erken Erişim olarak yayınlanmasından bu yana 10 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu. 
 
Böcek yaşamının hareketlerinize tepki verdiği bu sürükleyici ve zorlu dünyayı keşfedin. Arka bahçede tek başınıza veya çevrimiçi olarak en fazla üç arkadaşınızla mücadele edebilirsiniz. Seçim sizin.
 
Arka bahçeyi özgürce keşfederken ve gizemli hikayede ilerlerken Grounded'ın gölgelerinde gizlenen sırları ortaya çıkarın. 
 
Grounded, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC'de Erken Erişim olarak mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/962130/Grounded/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grounded Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler