Grow: Song of the Evertree PC ve Konsollara Geliyor

07.06.2021 17:33 Mehmet Tandoğan

 
 
505 Games ve Prideful Sloth, Grow: Song of the Evertree adlı oyunu duyurdu. Oyun 2021 yılı içerisinde PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch'te piyasaya sürülecek.
 
Oyun hakkında
 
Alaria Dünyaları zamanla soldu. Bir zamanlar sayısız dallarında bir sürü dünya bulunan Evertree, artık basit bir fidandan farksız ve eski görkemi hafızalardan silinmiş durumda. Onu nasıl büyüteceğini kimse bilmiyor. Ama sen farklısın.
 
Güneşin gökyüzünde söylediği şarkıları duyabiliyorsun. Yağmuru toprakla konuşurken duyabiliyorsun. Everheart Simyacıları'nın sonuncusu olarak görevin nesilden nesle aktarılarak sana da ulaştı: Evertree'yi yetiştir ve koru! 

Fantastik hayvanlar ve bitkilerle dolu eşsiz mekânları oyun mekanikleriyle keşfederek bul. Vaktini nasıl geçirmek istersin? Kaya ve çiçek toplayarak, balık tutarak, böcek toplayarak, mağaraları keşfederek ve bulmacaları çözerek... Hepsi sana kalmış! 
 
Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 1 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 4 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 5 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 6 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler