Guardians of Middle Earth, PC için Duyuruldu

15.08.2013 17:40 Tunahan Başol


     Son dönemde oldukça popüler olsa da, konsol tarafında MOBA oyunlarının eksikliği var. Yine de konsoldaki en iyi MOBA hangisidir diye sorsak, pek çok kişi Guardians of Middle Earth'ü gösterecektir. Konsolların önemli MOBA'sı Guardians of Middle Earth, PC için de duyuruldu.
 
     29 Ağustos gibi yakın bir tarihte PC çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun 2 farklı sürümü olacak. Bunlardan ilki olan standart paket, yalnızca Gandalf, Galadriel, Thráin, Gollum, Hildifons ve Legolas karakterlerini ve alternatif kostümlerini barındırıyor. 14.99£'dan satılacak olan bu paket, çoğu kişi için ideal olanı.
 
     Bir de oyuna DLC'lerle eklenen tüm karakterleri ve kostümlerini, oyun modlarını ve haritalarını barındıran paket bulunmakta. Mithril Edition adındaki bu sürüm için 60.99£ ödemeniz gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guardians of Middle Earth Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 21 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler