Guerilla: Oyun Hakkında Bilgi Vermek İlgi Çekiciliği Azaltıyor

07.09.2015 23:14 Tunahan Başol


     Killzone serisiyle tanıdığımız Guerilla Games, E3'te yaptığı duyuru ile birlikte tamamen yeni oyunları Horizon: Zero Dawn'u göstermiş ve ancak pek fazla detay paylaşmamıştı. Guerilla Games'in kıdemli yapımcılarından Mark Norris neden çok fazla detay vermedikleri hakkında konuştu.
 
     Hikayeyi çok fazla paylaşmamanın oyunu daha ilginç kıldığını ve oyunculara kendi teorilerini oluşturma imkanı verdiğini söyleyen Norris, çok fazla bilginin oyuna yararı değil zararı olacağını düşündüğünü dile getiriyor.
 
     Konuşmasının devamında hakkında çok fazla detay açıklanan Fallout 4'e değinen Norris şunları söylüyor:
 
"Benden daha büyük bir Fallout hayranı olamaz, her zaman Vault 111 hakkında çok konuşurum ve hatta Vault 111 ceketim bile var. Ve onlar tanıtım videolarında bombanın patladığı anı gösterdi. Ve ben "Hayır, bunu neden yaptılar ki?" dedim. Her zaman içimde olan Fallout gizemini harap ettiler."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 18 Dk önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler