Guild Wars 2 Türkiye'den Her Hafta Çekiliş

23.04.2012 16:45 Gökhan Yılmaz

 
     Guild Wars 2'yi erkenden satın aldığınız takdirde oyun için düzenlenecek beta testlere katılma hakkı kazanıyorsunuz. Henüz satın alamadıysanız ve bu beta testlere katılmak istiyorsanız Guild Wars 2 Türkiye sitesi sizin için fırsat sunuyor.
 
     Guild Wars 2 Türkiye her hafta düzenleceyeği farklı bir çekiliş ile Guild Wars 2'nin ön satın alma kodlarını dağıtacak. 27-29 Nisan'da düzenlecek Guild Wars 2 betasına kaçırmamak için yeterince şanslıysanız ilgili forum konusuna girerek mesaj atmanız yeterli olacak. Katılanlardan seçilecek bir oyuncu Guild Wars 2'nin Digital Deluxe Edition sürümüne sahip olacak. Ayrıntılara ve ilgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 2 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 3 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 7 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler