Guild Wars 2 İçin Yeni Sınıf : Mesmer

Mesmer'in bütün yetenekleri zihin oyunları ve düşmanı şaşırtmak üstüne kurulu.
14.12.2011 16:59 Beril Sergün


     Önümüzdeki yılın en iddialı MMORPG'lerinden olan Guild Wars2 yeniliklerine son hızla devam ediyor. Bu kez karşımızda yepyeni bir sınıf var : Mesmer.
 
      Mesmer sınıfın kullanabileceği silahlar ve zırhlar oldukça kısıtlı. Buna karşılık Mesmer gücünü yarattığı illüzyonlardan alıyor. Sınıfın yapabilecekleri arasında kendi kopyalarını oluşturarak düşmanın sizi hedeflemesini zorlaştırmak, size yardımcı olacak çeşitli hayaletleri yardımınıza çağırmak, zor anlarda tüm grubunuzu görünmez yapmak, portallar açmak ve menzilli büyülerle düşmana hasar vermek var.
 
     Karşınızda vurduğunuz kişinin aslında sadece bir görüntü olduğunu ve gerçek oyuncunun arkanızda yaptığı büyüyü bitirmek üzere olduğunu düşününce, Mesmer'in (özellikle Player vs Player modunda) çok canlar yakacağı şimdiden belli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler