Guild Wars'dan Guild Wars 2'ye Geçeceklere Sürpriz

10.10.2010 13:04 Levent Polater

guildwars2

    Yılların Guild Wars oyuncularının ikinci oyundan bazı özel beklentileri olması çok doğal. ArenaNet'den de vefakar GW oyuncularını sevindirecek bir açıklama getirdi, firmanın yaptığı duyuruya göre Guild Wars oyuncuları ikinci oyuna geçişlerinde ilk oyunda yaptıkları ilerlemelere göre ödüllendirilecekler.
 
    Geliştirici firmanın blog'unda bu konuya ilişkin "Hall of Monuments Reward Calculator" adında bir sistem tanıtıldı. Sistemin işleyişi ise şöyle; Guild Wars'daki güncel karakterinizin ismini giriyorsunuz ve Guild Wars 2'ye geçtiğiniz halde kazanacağınız ödülleri görebiliyorsunuz.
 
    Ödüller arasında zırhlar, silahlar ve hatta oyun için evcil hayvanlar bile bulunuyor. AreaNet'in ilk oyuncuları unutmaması gerçekten sevindirici bir gelişme olmuş. Eğer siz de Guild Wars oyuncusuysanız, Guild Wars 2 ödüllerinizi görmek için buraya tıklayın.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler