Guilty Gear Strive Oyununa Çapraz Oyun Desteği Gelecek

06.07.2021 13:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Arc System Works'ün Guilty Gear Strive oyunu geçen ay piyasaya sürüldü ve dünya çapındaki fiziksel ve dijital satışlarda 300.000 adet ile kendisi için oldukça iyi bir iş çıkardı. Geliştirici çapraz oyun desteğinin yanı sıra ilk DLC karakterini bu ay içinde çıkaracağından dolayı oldukça meşgul.
 
Geliştirici, Tumblr'da Comunidad Arc System Works ile yaptığı yeni bir röportajda, çapraz oyunun mevcut durumu hakkında bazı ayrıntılar da paylaştı: “Tabii ki her zaman bunu başarmaya çalışıyoruz ve bunun için doğrulama süreçlerinden geçiyoruz. Ancak yine de zamanlama ve eşleşen sunucuların işletme maliyetleri gibi birçok pratik sorun var. Somut bir açıklama yapmamız biraz daha zaman alacak” ifadelerini kullandı.
 
Platformlar arası oyun yalnızca PlayStation oyuncuları arasında onaylandı ve PC'deki oyuncular bunun dışında bırakıldı. Guilty Gear Strive şu anda PS4, PS5 ve PC için mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guilty Gear: Strive Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Arc System Work Dağıtıcısı: Arc System Works Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 10 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 41 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler