Guilty Gear: Strive İkinci Açık Beta Planlanıyor

07.04.2021 09:40 Gazali Çetinkaya

 
Arc System Works, dövüş oyunu Guilty Gear: Strive için ikinci bir açık beta testi düzenlemeyi planladıklarını duyurdu. Tarihi henüz kararlaştırılmadı.

İlk açık beta testi Şubat ayının sonlarında yapılmıştı ve Arc System Works betaya dair anket sonuçlarını paylaştı.

En çok kullanılan karakterler Sol Badguy, Ky Kiske, Ramlethal Valentine, Giovanna ve Nagoriyuki oldu. En favori ise Ramlethal. Kullanıcılar çoğu mod için olumlu düşünüyor ancak Network Mode'un online lobisi epey kötü yorum aldı.
 
9 Nisan'da çıkış yapması planlanan oyun 11 Haziran'a ertelendi ve geliştirici ekip açık betadan aldıkları geri bildirimler doğrultusunda online lobiler ile sunucu stabilitesi gibi oyunun bazı alanlarını iyileştirmek için çalışıyor. 
 
Guilty Gear: Strive 11 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guilty Gear: Strive Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Arc System Work Dağıtıcısı: Arc System Works Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 5 Dk önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 23 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 41 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler