Guilty Gear: Strive İkinci Açık Beta Testi 14-16 Mayıs Tarihleri Arasında Düzenlenecek

28.04.2021 07:21 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Arc System Works, Guilty Gear: Strive'ın ikinci açık beta testi detaylarını açıkladı.

PlayStation 5 ve PlayStation 4 üzerinde düzenlenecek açık beta Türkiye saati ile 14 Mayıs Cuma 06:00'da başlayacak ve 16 Mayıs Pazar 17:59'da sona erecek.
 
Betada CPU veya başka bir oyuncuya karşı oynayacağız Versus, oynanışın temellerini öğreneceğiniz Tutorial, özel ayarlarda antrenman yapacağınız Training ve dünyanın dört bir yanından diğer oyunculara karşı oynayacağınız Network modları bulunacak. Oyuncular tarafından oluşturulan odalar betada mevcut olmayacak.
 
İkinci beta, ilk betadaki oynanabilir karakterlere ek olarak Anji Mito ve I-NO oynanabilir karakterlerini de içerecek. İlk betayı indirmiş kullanıcıların ikinci betanın istemcisini tekrar indirmesine gerek yok. Güncelleme alacak.
 
Guilty Gear: Strive 11 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guilty Gear: Strive Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Arc System Work Dağıtıcısı: Arc System Works Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler