Gun 2 Yolda Olabilir Mi?

23.09.2010 22:08 Alkan Adakaner


 
     Nasıl ki Batman: Arkham Asylum'dan sonra Çizgi Roman oyunlarına önem arttı, Red Dead Redemption'dan sonra da Vahşi Batı'da geçecek oyunlara ilgi artacaktır. Artık kovboy oyunlarını herkes daha ciddiye alacak desek sanırım yanlış olmaz. Şimdi yeni bir kovboylu oyun da yolda gibi görünüyor.
 
     2005 yılında multiplatform olarak piyasaya çıkan, 1880 yıllarda Colton White adlı Apachi'yi yönettiğimiz Gun'ın devam oyunu geliştirici Neversoft'un iş ilanında ortaya mı çıktı?
 
     Firmanın iş ilanında 1. sınıf aksiyon-shooter oyunu için deneyimli oyun tasarımcısı aranması bu söylentiye yol açtı. Neversoft'un Gun öncesinde Tony Hawk ve Guitar Hero gibi aksiyon türünden uzak oyunlar geliştirmesi bu söylentiyi güçlendiriyor.
 
     Red Dead Redemption'un müthiş başarısından sonra Neversoft da Gun 2 ile bu başarıyı devam ettirme amacında olabilir. İnsanlar tam da kovboy oyunlarına yakınlaşmışken böyle bir oyun çıkarmak aslında hoş bir fikir.
 
     İlk Gun oyunu oldukça başarılıydı, eğer 2. oyunda daha fazla çaba gösterilirse Neversoft büyük bir oyuncu kitlesini kendine çekebilir.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler