Güncellendi: Steam'e Türk Lirası 21 Ekim'de Geliyor

In Gaben We Trust
14.10.2014 21:24 Tayfun Kumaş

 
    Uzun zamandır konuşulan konulardan biri olan Steam'in Türk lirasına geçiş dönemi nihayet kesinlik kazandı. Valve, geçtiğimiz günlerde Steam'in Türkiye Cumhuriyeti dahilinde birçok ülkenin para biriminin, Ekim ayı güncellemesi ile geleceğini belirtmişti.

    Bugün Steam kullanıcılarının mail adresine düşen bir mail ile Steam'in 21 Ekim'den itibaren Türk lirasına geçeceği kesinlik kazandı. Mail içeriğinde; ABD Doları olan bakiyemizin, bu tarihten itibaren piyasa değeri tarafından dikte edilen bir dönüşüm oranıyla Türk lirasına dönüştürüleceği belirtildi. 
 
    Büyük ihtimalle bakiyemizdeki dolar hesabı, döviz kuru olarak 2.18 ya da 2.19'dan Türk lirasına çevirilecek ancak daha önceden Dota 2'de 1 doların 2 TL'ye çevirildiğini görmüştük. Şimdiden Türk lirası Steam için hayırlı olsun diyerek, bana gelen mailin ekran görüntüsünü örnek olarak paylaşıyorum.


 
Güncelleme: Steam'deki TL konusunu araştırdığımızda; Valve'ın yerelleştirmesinde çalışan Mark Richardson, mevcut hesabınızdaki dolarlar Türk lirasına dönüştürürken, TL ile %50'ye varan düşük fiyatlarla oyunları daha ucuza alabileceğimizi belirtti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler