Gunpoint'in Çıkış Tarihi ve Demosu Nihayet Geldi!

28.05.2013 10:21 Talha Aynacı

 
  Bağımsız Oyun Festivali 2012'de dizaynıyla ödüle layık görülen ve bizim de Bağımsız programında bir kaç kez vurguladığımız 2D gizlilik oyunu Gunpoint, 3 yıllık yapım aşamasının ardından nihayet çıkış tarihine kavuştu.
 
  Oyunun baş tasarımcısı Tom Francis tarafından yapılan açıklamaya göre oyun 3 Haziran tarihinde, DRM koruması olmadan Steam üzerinden satışa çıkacak. Ön siparişte 9$ olan yapım, çıktığında 10$ olacak.
 
  Gunpoint, gizlilik ve bulmaca  öğelerini bir araya getiren ilginç bir yapım. Lafı uzatmaya ne lüzum? Buyrun resmi sitesini ziyaret ederek oyunun demosunu indirin!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gunpoint Platformlar: PC Geliştirici: Suspicious Developments Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler