Gwent: The Witcher Card Game Kapalı Betası Ertelendi

11.08.2016 10:15 Gazali Çetinkaya

 
   The Witcher serisi ile tanıdığımız CD Projekt RED'in Microsoft'un E3 sunumu esnasında duyurduğu Gwent: The Witcher Card oyununun kapalı betası başka bir tarihe ertelendi. İlk başta Eylül'de yapılacağı planlanan beta bu ertelenme sonucu 25 Ekim tarihinde yapılacak.
 
  Gwent üzerinde çalışan ekip ise ertelenme açıklamasında ise; E3'te betanın Eylül ayında olacağını duyurduklarını ancak kullanıcılara oyunu test ettirmeden önce biraz daha ekstra zamana ihtiyaçları olduklarını ve ilk izlenimin önemli olduğunu belirtti. Bunun dışında oyuncuları bekletecekleri için özür dilediler ve yeni tarihi (25 Ekim) paylaştılar.
 
   Kapalı betaya sizde kaydınızı yapabilirsiniz. Beta sadece PC ve Xbox One üzerinde olacak ancak oyun aynı zamanda PlayStation 4 için de çıkış yapacak. Kaydınızı buradan yapabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler