Gwent'in Yeni Ek Paketi Iron Judgment'tan Fragman Paylaşıldı

15.09.2019 14:50 Özgür Eroğlu

 
CD Projekt Red firmasının başarılı oyun serisi Witcher'ın içerisinde mini oyun olarak bulunan ancak sonradan kendine ait oyununa kavuşan Gwent'in yeni paketinden fragman paylaşıldı.
 
Iron Judgment adlı ek paketle birlikte oyuna 80 yeni kart ekleniyor. Mağara Troll'ü, Dwarf Berserker, Greater Brothers, Stunning Blow ve Knickers şu an için belli olanlar. Bu ek paketle birlikte Blendra savaşına geri dönüyoruz ve Salamandra'nın sırlarını öğrenebileceğiz.
 
GWENT: The Witcher Card Game şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 29 Ekim'de ise iOS'a gelecek. Iron Judgment ek paketi ise 2 Ekim tarihinde erişilebilir olacak. Ek paketin resmi sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler