H1Z1 Oyuncularının Büyük Çoğunluğu Geceden Korkuyor

15.05.2015 13:38 Ömür Gencer


       Açık dünya zombi oyunu H1Z1 için ilginç bir açıklama yapıldı. Geliştirici ekip Daybreak, H1Z1 oyuncularının büyük bir çoğunluğu oyunda gece olunca sunucudan çıkış yaptığını açıkladı.
 
       Daybreak'in başkanı John Smedley, geceden korkan H1Z1 oyuncuları hakkında Reddit üzerinde şu sözlere yer verdi: "Oyunu eğlenceli ve çok karanlık olmayacak biçimde elimizden geldiğince dengeledik ancak veriler gayet açık."
 
      Smedley, bu durumdan sonra H1Z1'de sadece gündüz olan bir kaç sunucu bulunduracağını ve oyundaki geceye bazı ayarlamalar yapacağını söyledi. Bahsedilen bu ayarlamaların neler olacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler