H1Z1 Steam Üzerinden Oynanacak

20.06.2014 03:38 Ömür Gencer


     Sony Online Entertainment'ın free-to-play hayatta kalma oyunu H1Z1 bu yılın heyecanla beklenen yapımları arasında yer alıyor. John Smedley yapımın Steam üzerinden oynanabileceğini duyurdu.
 
     Smedley oyunun erken erişimi için herhangi bir tarih veremese de bu tarihin çok yakın olduğunu belirtti. Smedley oyunun erken erişimi için tarih vermektense oyunda bulunacak özelliklerin tamamlanmasının daha akıllıca olduğunun altını çizdi. 
 
     Smedley oyunun Steam üzerinden oynandığını gösteren bir görüntüyü de Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Bu görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler