H1Z1'in Karlı Oynanışı için Yeni Bilgiler Paylaşıldı

02.07.2014 08:56 Ömür Gencer


      Sony Online Entertainment'ın merakla beklenen oyunlarından olan H1Z1'in karlı hava şartlarına destek vereceği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Yapılan yeni açıklamalarla bu sistem hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Oyunun sanat yönetmeni Mat Broome, kar üzerinde oyuncuların ayak izinin çıkacağını belirtti. Ayrıca hiç beklenmedik anda karların içinden çıkan zombinin bizi korkutmasına tanıklık edebileceğiz.
 
     Bunun yanında Mat, oyun için şimdiye kadar 50 adet server'ın açıldığını yani oyunun çıkışıyla birlikte pek çok server seçeneğinin bulunacağını ve oyunun başarılı bir şekilde optimize edildiğini belirtti. Geliştirici ekibin öncelikli planı oyunun güzel bir FPS oranında oynanabilmesi olduğu açıklanıyor.
 
     Oyunun karlı atmosferi için iki yeni görsel yayınlandı. Bu görseller çok kaliteli olmasa da karla kaplı bir H1Z1 dünyasının bambaşka olacağını bize anlatmaya yetiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler