H1Z1'ın Yeni Sürümleri için 2 Video

18.02.2016 13:00 Alkan Adakaner


    Daybreak Game Company'nin açık dünya hayatta kalma oyunu H1Z1'nın 2 farklı sürümü bir süre önce duyurulmuştu. Ayrıca oyunun Playstation 4 ve Xbox One sürümlerinin çıkışı da onaylanmıştı. Şimdi geliştirici bu iki farklı sürüm için iki yeni video yayınladı.
 
    Bu modlardan Just Survive klasik açık dünya, hayatta kalma, craft ve inşa üzerine yoğunlaşmış H1Z1 modu olacak. Yeni oynanış dinamikleri barındıracak olan bu sürümün çıkış tarihi henüz belli değil.

     King of the Hill ise aşamalı multiplayer bir oyun olacak ve Battle Royale modunu barındıracak. King of the Hill'in 19.99 dolar fiyatla bu yaz erken erişimden sunulacağını belirtelim. Aşağıda her iki moda ait videoları bulabilirsiniz.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler