H.A.W.X. 2 PC'de Bir Kez Daha Ertelendi

22.09.2010 23:09 Samet Konuksal


 
 
     Ubisoft'un PC ile olan uyuşmazlığı mı diyelim, inatı mı diyelim Tom Clancy's H.A.W.X. 2'de de devam edeceğe benziyor. Bu ayın başında PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapan H.A.W.X. 2'nin PC sürümüne bir erteleme daha geldiği yazıldı.
 
     Ubisoft'un resmi forum sayfasında oyunu ön sipariş ile satın alanların yazığı yorumlara göre bu üyeler, Ubi-Shop tarafından bir mail ile bilgilendirilmiş. Forum sayfasında yazılanlara göre, H.A.W.X. 2'nin çıkışının 1 Ekim'den 11 Kasım'a kaydırıldığı, mail yoluyla bu kullanıcılara ulaştırılmış. Ayrıca, oyunun Amerika Steam sayfasında önceden 30 Eylül yazarken, bu tarih şimdi "Sonbahar 2010" olarak değiştirildiğini de görüyoruz.
 
     Bunların yanı sıra geçtiğimiz ay ertelenen ancak bir tarih verilmeyen oyunun Wii versiyonu için de yeni söylentiler çıkmaya başladı. Ünlü satış siteleri Amazon ve Gamestop'un oyunun Wii versiyonunun çıkış tarihine 9 Kasım yazıldığı görülürken, PC versiyonunun iki sitede de listelenmediği dikkatlerden kaçmadı.
 
     Son olarak, bu tarihlerin henüz Ubisoft tarafından resmilik kazanmadığını hatırlatalım. Bakalım Ubisoft tarafından nasıl bir yapılacak?
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 2 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 3 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 4 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler