HBO Tarafından Hellraiser'ın Dizisi Yapılıyor

30.04.2020 10:47 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1987 yılında vizyona giren kült korku filmi serisi Hellraiser'ın dizisi geliyor. Hem de diziyi son zamanların en başarılı yayıncılarından HBO yapıyor.
 
Dizi de aynı ilk film gibi Clive Barker’ın “Hellbound Heart” adlı romanından esinlenecek. Bu dizi seriyi sıfırlamak yerine, bir devamı gibi olacak ve evreni genişletecek. Dizinin senaristleri ise Mark Verheiden ve Michael Dougherty olacak. David Gordon Green ise dizinin bazı bölümlerinin yönetmeni olacak. 
 
Şimdilik dizi ile ilgili daha fazla detay ne yazık ki bilinmiyor. Uzun yıllardır devam eden film serisi Hellraiser, korku filmleri dünyasında oldukça önemli bir yere sahiptir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 21 Dk önce Fallout 76, 20 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı! 1 Saat önce Squad Busters İnceleme (Video) 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Arhaekon 4 Haziran'da Çıkıyor 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler