HBO'dan The Last of Us Dizisi Geliyor

05.03.2020 20:58 Gazali Çetinkaya

 
 
ABD'nin önde gelen televizyon kanal grubu HBO, Naughty Dog'un video oyununu temel alacak The Last of Us dizisi üzerinde çalıştıklarını resmi olarak duyurdu.
 
Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin ve Naughty Dog kreatif direktörü Neil Druckmann dizinin yazarlığını ve yapımcılığını birlikte üstlenecek.
 
Amerikalı televizyon yöneticisi ve yapımcı Carolyn Strauss ile Naughty Dog başkanı Evan Wells dizinin yapımcılığını üstlenecek diğer isimler. Dizi PlayStation Productions'ın ilk oyun uyarlaması olacak. Sony Pictures Television Studios eş başkanı Chris Parnell, The Last of Us'tan sonra daha fazlasının yolda olduğunu belirtti.
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre, dizi ilk oyundaki olayları baz alacak fakat devam oyunundan da bir şeyler görme ihtimalimiz olduğu söylendi.
 
Craig Mazin: "Neil Druckmann şüphesiz video oyun sektöründe çalışan en iyi hikaye anlatıcısı ve The Last of Us onun bir başyapıtı. Bu nefes kesici sanat eserini diziye uyarlama şansı bulmak uzun zamandır hayalimdi ve Neil ile beraber çalışacak olmaktan onur duyuyorum."
 
Neil Druckmann: "Craig Mazin ile ilk konuştuğumda onun hikaye anlatımına yaklaşımı ve The Last of Us'ı anlaması ve The Last of Us'a olan sevgisi karşısında çok şaşırdım. Craig ve HBO; Chernobyl dizisi ile gergin, üzücü ve duygusal bir şaheser yarattı. The Last of Us'ın hikayesini diziye uyarlamak için daha iyi bir ortak düşünemiyorum." 
 
Yayın tarihi, karakter kadrosu ve diğer detaylar henüz açıklanmadı.

Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler