HBO'nun Yeni Korku Dizisi Lovecraft Country Dizisinin Bütçesi Oldukça Yüksek

08.08.2020 12:33 Özgür Eroğlu

 
HBO'nun yeni korku dizisi olan Lovecraft Country'nin bütçesi ile ilgili bir açıklama yapıldı.
 
Get Out ve Us filmlerinin senaristi ve yönetmeni olan Jordon Peele'nin ve J.J. Abrams'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği yeni korku dizisi Lovecraft Country'nin yaratıcılığını yapan Misha Green dizinin bütçesi hakkında konuştu ve oldukça tatmin edici şeyler söyledi.
 
Net olarak bir sayı söylemese de bütçenin oldukça fazla olduğunu söyledi. Söylediğine göre yapımda toplamda 162 dublör çalışmış. Makyajcıların ve özel efektçilerin en büyük isimlerden oluştuğunu ve ekibin daha önce Star Wars yapımlarında çalıştığını söyledi.
 
Dizi 16 Ağustos'ta yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance ve Michael Kenneth Williams gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler