HK-47 , SW: Old Republic'te Yer Alacak

05.09.2010 15:28 Ersin Kılıç


     Şu sıralar Dragon Age 2 ile de uğraş veren Bioware'in merakla beklenen oyunu Star Wars Old Republic için yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
 
     PAX 2010 fuarında yapılan açıklamadan HK-47'nin Star Wars Old Republic'te yer alacağı belirtildi. Bu açıklamadan sonra "KotoR efsanesi Old Republic'te tekrar gözüküyor" ibaresi ile oyunun resmi sitesinde de bu bilgiye yer verilmiş. Star Wars KotoR 1 ve 2'de de karşılaştığımız HK-47 için oyunun en renkli karakterlerinden biri diyebiliriz. Özellikle seslendirmesi ve aramızda geçen diyalogları ile HK-47, insanlara "Meatbag" demesi ile de oyuna renk katan unsurlardan birisi idi.
 
     AK-47 isminden esinlenerek bu isim ile karşımıza çıkan HK-47'nin "Yılın en orjinal karakteri", "Yılın NPC karakteri" gibi ödüller aldığını da belirtelim.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler